ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ONLINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ & ΠΛΑΝΑ

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ & ΠΑΚΕΤΑ

Τι αποκομιζετε απο την ασκηση;

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ & ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΥΕΞΙΑ

Τα οφέλη της άσκησης στο σώμα μας είναι πολυάριθμα. Ο στόχος μας όταν γυμναζόμαστε είναι κυρίως να ωφελήσουμε το σώμα μας. Μέσο της άσκησης αναπτύσσουμε την δύναμη μας, την αντοχή μας, την ταχύτητα μας καθώς αποκομίζουμε και αισθητικά οφέλη. Όμως πέρα από αυτά τα γνωστά θετικά, το να ασκούμαστε έχει μεγάλη επίδραση και στη ψυχολογία μας. Η πιο άμεση και προφανή επίδραση της άσκησης είναι η απελευθέρωση ορμονών.

Training

ΑΤΟΜΙΚΕΣ

& ONLINE

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Εξατομικευμένο πρόγραμμα γυμναστικής με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες. Λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό υγείας σας και τον στόχο που θα θέσουμε στη πρώτη μας συνάντηση (π.χ. Μυική ενδυνάμωση ή ελέγχου βάρους κ.α.). Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με καθορισμένα ραντεβού μέσα στην εβδομάδα στο χώρο μας ή online.

ΑΠΟ 15€ ΕΩΣ 50€/50’

1 ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ & ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Ένα μάθημα ατομικής γυμναστικής με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες, όπου θα γνωρίσουμε τις κινητικές σας δεξιότητες και τη φυσική σας κατάσταση.
Αν σας καλύπτει να γυμνάζεστε χωρίς συνδρομή είναι ένας τρόπος για εκτόνωση πριν ή μετά την εργασίας σας. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στο χώρο μας ή online.

15€/30’ & 25€/50’

Ομαδικό Πρόγραμμα γυμναστικής με βάση τον στόχο που θα θέσουμε στην ομάδα (π.χ Απώλεια βάρους ή θεραπευτική άσκηση κ.λ.π.) σε προγραμματισμένες ημέρες και ώρες μέσα στην εβδομάδα. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν σε:
-Μικρές ομάδες 2 έως 3 ατόμων ή
-Ομάδες 4 έως 8 ατόμων.

ΑΠΟ 10€ ΕΩΣ 15€ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ/50’

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ

Προγράμματα με τη βοήθεια αλτήρων, fit ball, medicine balls, μονόζυγο, TRX, λάστιχων, foam rollers, πολύζυγα και δίσκων ισορροπίας. Η προπόνηση είναι δομημένη σε επίπεδα με βάση συγκεκριμένα αθλήματα (όπως η αθλητική αναρρίχηση, το Ski & Snowboard, η ποδηλασία, η Ορειβασία κλπ). Οι θέσεις σε όλα τα επίπεδα δυναμώνουν τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια. Οι ασκήσεις παρέχουν ασφάλεια και εκτελούνται υπό την καθοδήγηση του εξειδικευμένου Fitness Trainer Δημήτρη Τσαρδάκα με μεταπτυχιακή εκπαίδευση επάνω στην Προπονητική των αθλημάτων.

ΑΠΟ 10€ ΕΩΣ 20€ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ/50’

Therapy & Nutrition

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ & ΟΡΘΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Θεραπευτική γυμναστική με το εξελιγμένο μηχάνημα “kinesis one” της Technogym. Με τρισδιάστατη αντίσταση με τροχαλίες και χωρίς επιβαρύνσεις στη σπονδυλική στήλη γίνεται ενδυνάμωση και βελτίωση της κινητικότητας όλου του σώματος. Στις συνεδρίες αυτές γίνεται χρήση και του εξελιγμένου χειροποίητου Pilates Reformer που σχεδιάστηκε από την αρχή και βελτιώθηκε στην σταθερότητα και την ομαλή ολίσθηση σε σχέση με τα συμβατικά Reformer των γυμναστηρίων.

Το Ασκησιολόγιο αφορά μαζικά αθλούμενους που βρίσκονται στο στάδιο της κινητικής αποκατάστασης αλλά και αθλητές ή/και εργαζόμενους σε εργασίες που απαιτούν κίνηση (πυροσβέστες, αποθηκάριους, νοσηλευτές κλπ) οι οποίοι έχουν υποστεί κάποιο ατύχημα ή έχουν μυοσκελετικά προβλήματα.

20€/30’ & 30€/50’

Πρόγραμμα με ασκήσεις Mat Pilates, Rehab Yoga, κινητικότητας & ευλυγισίας για τη βελτίωση της ορθής θέσης του σώματος με διαφορά αντικείμενα (μπάλες, ράβδους & λάστιχα). Οι Ασκήσεις αυτές θα σας βοηθήσουν σωματικά να στέκεστε καλυτέρα, να νοιώθετε καλυτέρα και να έχετε μια πιο θετική στάση απέναντι στην καθημερινότητα. Μπορούν να συμμετέχουν όλες οι ηλικιακές ομάδες από 20 έως 60 ετών.

ΑΠΟ 10€ ΕΩΣ 15€ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ/50’

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ

Σωστή και ποιοτική γυμναστική από έμπειρο γυμναστή… Η διαφορά στην υγεία του σώματος μου αισθητή. Από τη λάθος στάση του σώματος στην καθημερινότητα μου υπολογιστής, μηχανάκι και ορθοστασία απέκτησα πρόβλημα στο ισχίο και στην πλάτη. Αποφάσισα να κάνω κάτι άμεσα γιατί το μέλλον της υγείας μου θα ήταν δυσοίωνο. Ξεκίνησα μαθήματα ορθοσωμικής με τον Δημήτρη 2 φορές την εβδομάδα. Μετά από 2 μήνες εκγύμνασης η διαφορά είναι συγκλονιστική. Το ισχίο και η πλάτη μου είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και η καθημερινότητα μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο!

Απόστολος Μουστάκας

Γεωπόνος- Ανθοκόμος, Moustakas Flowers

Ό,τι και να γράψω ή να πω θα είναι λίγο.
Αν είχε και άλλα Αστέρια θα έβαζα και αλλα. Δημήτρης Τσαρδακας:
Σωστός επαγγελματίας, ευγενικός, ενημερωμένος, τυπικός αλλά συνάμα και φιλικός, ωραίο περιβάλλον, καθαρό. Ο ίδιος άρτια εκπαιδευμένος και σε σοβαρά περιστατικά όπως είναι πέρα από γυμναστική για φυσική κατάσταση.. Οκ. Αλλά σε θέματα όπως μυϊκά ή σπονδυλικής στήλης «ΔΥΣΚΟΛΑ» που δεν μπορείς να εμπιστευτείς έναν οποιοδήποτε.
Εδώ όμως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση. Άψογος και ότι πρεπει για αυτό που πρεσβεύει!!!!
Μου τον πρότεινε μια φίλη μου και ειναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει μια φίλη. Έψαχνα να βρω κάποιον εξειδικευμένο που να γνωρίζει που να ξέρει να έχει όχι την γνώμη του. Να έχει γνώση!!!
Ο Δημήτρης έχει επιστημονική γνώση που την εξελίσσει ακόμη και τώρα μέσα από διαρκή εκπαίδευση που κάνει εδώ αλλά και στο εξωτερικό.
Μπράβο Δημήτρη._

Έμυ Γιοβανοπούλου

μέλος, Fitness Club Ormi

Ένας όμορφος χώρος με εξειδικευμένες υπηρεσίες αθλητικών δεξιοτήτων. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίτευξη των στόχων μου. Με τη βοήθεια του Δημήτρη έχασα 20 κιλά με σωστή και καθοδηγουμένη διατροφή και νιώθω το σώμα μου λειτουργικό και δυνατό. Σας το συστήνω και για την προετοιμασία σας για τα χειμερινά σπορ!

Λευτέρης Τσανακτσής

Telecommunication Engineering, Forthnet

Συνδρομες

Με βάση τις ανάγκες σας έχουμε δημιουργήσει μερικές συνδρομές για συστηματική εξάσκηση

*Η εγγραφή μέλους ειναι 20€ μαζί με την ιατρική γνωμάτευση απο Παθολόγο 

ξεκινηστε σημερα

Υποβάλετε τα στοιχεία σας για να ξεκινήσετε σήμερα με μια προπόνηση γνωριμίας. Μετά την υποβολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να προγραμματίσουμε το πρώτο σας ραντεβού!

11 + 6 =